AMSTERDAM - Sylvia Geersen weet zeker dat Ashur Thomas de ware voor haar is. Het Nederlandse model wil dan ook dolgraag trouwen met de Brit.

"Dat hebben we al zo vaak tegen elkaar gezegd en we gaan ook zeker trouwen als de tijd daar rijp voor is", vertelt Geersen aan SBS Shownieuws.

"Hij is de man van mijn dromen", zwijmelt het model, dat kampte met een cocaïneverslaving. "Hij is de man die in mijn leven is gekomen op het moment dat het heel slecht met mij ging. Hij heeft me altijd gesteund."

Dat de liefde serieus is, blijkt uit de tatoeage die op Sylvia's pols prijkt. Toen ze Ashur slechts een paar weken kende, liet het model zijn naam al vereeuwigen op haar lichaam. "Als je elkaar in de ogen kijkt, weet je al snel of het serieus is."

Realitysoap

Geersen is dit najaar te zien in haar eigen realitysoap. RTL volgde het model, dat graag voor het Amerikaanse lingeriemerk Victoria's Secret over de catwalk wil lopen, tijdens haar strijd met drugs. "Je ziet me tijdens de show groeien en steeds sterker worden."