AMSTERDAM - Johnny de Mol is gewend met BN'ers op reis te gaan voor zijn programma Waar is De Mol?, maar deze zomer is hij de gast.

De presentator gaat met Jan Smit, Nick & Simon en de 3JS op vakantie voor hun programma De Zomer Voorbij.

"Ik ben heel blij met Johnny", vertelt 3JS-zanger Jan Dulles aan SBS Shownieuws. "Het is een interessante gozer. Hij is een soort van rebel, maar kan ook heel serieus zijn."

Ook zangeres Sanne Hans, beter bekend als Miss Montreal, gaat met de Vollendammers op vakantie.

"Dat is een hele talentvolle dame met een mooie rauwe zangstem. Daar kunnen we wel wat mee", zegt Dulles. "En ze is one of the guys."

Groothuizen

Eerder werd al duidelijk dat presentatrice Angela Groothuizen met de heren afreist naar Zuid-Spanje en Portugal. Dulles voorspelt dat dit het beste seizoen De Zomer Voorbij tot nu toe wordt.

"Ik denk dat deze trip de allerleukste wordt van alle jaren, maar ik kan niet goed uitleggen waarom. Ik heb een heel goed voorgevoel."

Opnamen

De opnamen voor de realityshow gaan over twee weken van start. De Volendammers trekken dan in tien dagen tijd langs verschillende campings waar Nederlandse vakantiegangers te vinden zijn.

"Ik ben er helemaal klaar voor", zegt Dulles. Toch is er nog die taalbarrière. "Mijn Spaanse uitspraak is heel goed, maar ik heb geen idee wat ik zeg."