AMSTERDAM - Patricia Paay voelt zich een prinses dankzij haar vriend Nicky van Dam. De 62-jarige diva wordt regelmatig in de watten gelegd door de 27-jarige vastgoedhandelaar.

"Hij behandelt me als een prinses, echt waar", zegt Patricia.

In april liet Nicky nog een exclusieve cabriolet uit Miami naar Amsterdam verschepen als verjaardagscadeau voor zijn vriendin. "Hij heeft heel veel smaak", zegt de diva.

"Hij heeft heel erg veel verstand van schoenen, meer dan ik. Dus hij zegt precies welke schoenen ik moet kopen."

Patricia doet op haar beurt ook wat terug voor haar vriend. Zo is Nicky dankzij haar dertien kilo afgevallen. "Daar heeft zij voor gezorgd", zegt hij. "Daar ben ik eigenlijk wel blij om, want ik was echt vet en dat is nu wel minder."

Homovrienden

Ook Nicky's vriendenkring is dankzij de diva uitgebreid. "Nu ik met Patricia omga heb ik heel veel homovrienden. Eerst was ik echt antihomo", geeft hij toe. "Als je met haar omgaat leer je alleen maar homo's kennen."

De diva dompelt zich deze week dan ook helemaal onder in de Gay Pride, die plaatsvindt in Amsterdam. Ze neemt vrijdag plaats in de jury van de verkiezing Mister Gay Netherlands 2011 en vaart een dag later mee op een boot in de Canal Parade.

Bovendien heeft ze een single met de titel Gay Sera Sera uitgebracht, een 'roze versie' van de Doris Day-klassieker Que Sera Sera.

Bekijk de video