AMSTERDAM - Lindsay Lohan is niet de enige die met te veel alcohol achter de kiezen in de auto stapt. Ook haar ex, dj Samantha Ronson, houdt wel van een borreltje.

De 33-jarige dj is maandag in Californië van de weg geplukt omdat ze te veel had gedronken, schrijft entertainmentwebsite TMZ.

Ronson, zus van de bekende producer Mark Ronson, reed in haar Porsche van Las Vegas naar Los Angeles. Onderweg werd ze langs de kant van de weg gezet omdat ze te hard reed.

Ronson weigerde mee te werken aan een blaastest, waarna ze werd gearresteerd. Op het politiebureau bleek dat de dj te veel had gedronken. Of Ronson inmiddels weer op vrije voeten is, is niet bekend.

Ellende

Een arrestatie wegens rijden onder invloed was voor Ronsons ex Lindsay Lohan het begin van een hoop ellende. Lohan werd in 2007 veroordeeld omdat ze een slok te veel op had en kreeg een proeftijd van drie jaar opgelegd.

Omdat de 25-jarige actrice ook tijdens die proeftijd de regels overtrad, werd ze meerdere malen veroordeeld. Zo zat ze twee keer achter tralies en liet ze zich zeker zes keer opnemen in afkickklinieken.