AMSTERDAM - Angelina Jolie hoopt dat ze haar zes kinderen mee kan nemen tijdens een maand durende tocht door de Sahara woestijn.

De actrice uit Kung Fu Panda 2, die samen met haar partner Brad Pitt Maddox (9), Pax (7), Zahara (6), Shiloh (5) en de drie jaar oude tweeling Knox en Vivienne opvoedt, is blij dat ze haar dochters Zahara en Shiloh uit Ethiopië en Namibië, kan laten zien waar ze vandaan komen.

Ze vertelde de Financial Times: ‘We willen de Sahara oversteken. Dat duurt 28 dagen. We reizen per kameel. Ik vraag me af of het we het in delen kunnen doen en de kinderen onderweg ergens onder kunnen brengen. Zahara wil terug naar Afrika en Shiloh ook. Dus iedereen krijgt een kijkje in eigen land."

Nieuw huis

Ondertussen zijn Brad en Angelina, die al huizen in Los Angeles en Zuid-Frankrijk bezitten, van plan een nieuw huis te kopen in Londen. Het stulpje dat in het exclusieve Richmond-On-Thames ligt, kost 10 miljoen pond.

"Het was jarenlang het best bewaarde geheim voor Hollywoodsterren, dat ze als ze in relatief normale huizen in de voorsteden van Richmond woonden, onopgemerkt konden blijven", vertelt een bron aan de Mail On Sunday.