Op NU.nl elke week een overzicht van de meest actuele roddelbladen Prive, Weekend, Story en Party. Met daarin deze week dat Connie haar centen terugkrijgt, Yolanthe Wesley op zijn huid zit, het prinselijk Pee-elletje van Maurits en dat zwemster Inge een beachboy scoorde. Kortom: lees mee in de roddelbladen van deze week.

De dochter van Connie Breukhoven moet ruim 60.000 Euro aan haar vader terugbetalen. Ze zorgde ervoor dat de kluis in zijn villa leeggeroofd kon worden. Al weken worden Constanza en vriend Mo door de fotografen achtervolgd.

Privé heeft de leukste kiekjes bemachtigd. Constanza en Mo shoppen voor de kids een paar cd’s bij...de Free Record Shop. En dat is de muziek-keten van haar vader Hans. Indirect spekt ze dus de portemonnee van haar eigen pa, die ze eerder liet beroven.

'Constanza is al met terugbetalen begonnen' giert Prive dan ook. Ook dochter moet lachen: "Op deze manier draag ik toch ook mijn steentje bij aan het familiekapitaal". Met die paar schamele Euro’s haalt ze de 60.000 niet, maar grappig is het wel.

Yolanthe vereeuwigd

Een jaar getrouwd en maar weinig samen. De roddelbladen vrezen altijd voor het huwelijk van Yolanthe Cabau en Wesley Sneijder. Vanwege hun werk zijn ze vaak gescheiden, maar nu viert het glamourkoppel lekker vakantie.

Dat het met de liefde wel goed zit, blijkt uit Wesleys blote bast. Zijn hele zij is getatoeerd met een afbeelding van Yolanthe. Een enorm portret, naast een afbeelding van een voetbalbeker. Dat wordt nog lastig weg-laseren als de relatie ooit uitgaat. Maar aan de zwembadfoto’s te zien hebben ze het samen prima naar hun zin.

Sylvie zwanger?

Ook met voetbalvrouw Sylvie van der Vaart gaat het prima. Ze is met Rafael en zoontje Damian op bezoek bij Rafs Spaanse familie. En daar kreeg ze een mooi ‘cadeautje’. Volgens het blad ontdekte de presentatrice dat ze zwanger is van haar tweede kind.

Tien weken, weet Prive, dus het kind is verwekt tijdens een romantisch tripje naar Parijs. Prive laat nog even een specialist los op de vraag of een zwangerschap wel veilig is na chemotherapie. Maar van de arts mag het, dus houden we vanaf nu maar het buikje van de Supertalent-presentatrice in de gaten.

Zwemster scoort beachboy

Zwemster Inge de Bruijn is weer aan de man. Ooit werd de kampioene een momentje aan Prins Albert van Monaco gekoppeld, maar daar moest ze zelf hard om lachen. Hij vond in Charlene zijn sportvrouw en deze zomer was hun koninklijk huwelijk.

Inge bleef echter alleen. Tot een paar weken terug. De zwemster werd betrapt met een ‘beachboy’ op Curaçao. Haar vakantieliefde blijkt een blijvertje want deze week is Inge samen met Fuat in Nederland.

De Eindhovenaar van Turkse afkomst valt erg op: dreadlocks, piercings en zo veel tatoeages dat Ben Saunders er een punt aan kan zuigen.Inge gaat blijkbaar voor zijn innerlijk. Nu maar hopen dat hij haar niet voor zijn eigen roem gebruikt. Fuat deed ooit mee een een RTL-show en wilde ‘alles winnen en in no time de rijkste en populairste zijn.’

Prinselijk Pee-Elletje

Geld verdient Prins Maurits genoeg. En ook van oma Juliana erfde hij een mooie som. Maar toch was zijn Amsterdamse huis van 2,6 miljoen erg hoog gegrepen. Story weet te vertellen dat de prins daarom een persoonlijke lening bij zijn moeder afsloot van ruim 1,1 miljoen. Het blad weet echter dat Maurits de rente niet betaalt.

Hij loopt ruim 50.000 achter. Prinses Margriet heeft de lening om laten zetten in een hypotheek, waardoor er nu 3,8 miljoen schuld op het huis van Maurits en Marilene rust. Het blad vraagt zich af of dit een slim belastingtrucje is zoals het Koninklijk Huis wel vaker uithaalt of dat Margriet echt rente van zoon Maurits wil vangen.

Soppende diva’s

Patricia Paay, Tatjana Simic en Patty Brard filmen deze zomer voor hun tv-show. Ze klussen voor armlastige kijkers. De drie goedverzorgde diva’s waren niet heel enthousiast over het vuile werk, maar goed: ze moeten geld verdienen.

En dus togen ze aan de slag. Deze week zien we in Weekend hoe een overall van een diva een werkvrouw kan maken. Met kaplaarzen en afwashandschoenen aan zien de drie goedverzorgde vrouwen er opeens heel doorsnee uit.

Weliswaar heeft Patricia haar dure extensions mooi gekruld los hangen en heeft Tajana een dure bril op haar neus, die blauwe overall laat hun vormen totaal verdwijnen. ‘Drek-diva’s’ grapt het blad vals, maar de afkeurende gezichten van de drie geven er dan ook alle aanleiding toe.