AMSTERDAM - Enrique Iglesias zegt dat hij de kleinste penis ter wereld heeft. De zanger schokte zijn fans toen hij deze onthulling deed tijdens zijn concert in Melbourne dinsdag.

Iglesias (36), die onlangs een aanbieding van 1 miljoen pond kreeg om condooms in maatje extra small te promoten, was tijdens het concert openhartig over zijn schijnbaar kleine penis.

"Wat heeft een mooi Spaans uiterlijk te maken met het formaat van je penis? Misschien heb ik wel die Spaanse looks, maar ik heb de kleinste penis ter wereld. Serieus", reageerde de zanger op een compliment van een fan over zijn verschijning.

Ook deed hij nog een boekje open over zijn seksleven. Iglesias, die al bijna 10 jaar een relatie heeft met voormalig toptennister Anna Kournikova, vertelde het publiek dat veel van zijn vrienden zijn ontmaagd door prostituees.

"Niet dat daar iets mis mee is. Maar ze moesten ervoor betalen. Ik wilde zelf wachten tot het juiste meisje voorbij kwam, dus ik wachtte tot mijn 25e."

Bloednerveus

Waarna hij vervolgde: "Ik was bloednerveus de eerste keer. Normaal gesproken is de eerste keer niet best. Oké, laat ik eerlijk zijn: ik was 17,5 toen het gebeurde. En het duurde maar 10 seconden."

Naar verluidt zou Iglesias, zoon van vrouwenverslinder Julio Iglesias, hebben overwogen zijn penis te laten vergroten, omdat hij "veel, veel, veel te klein” zou zijn. “Ik zou het doen als het kon. Ik kan nooit extra small-condooms vinden."