AMSTERDAM - Kat Von D liet vlak voor de breuk met Jesse James nog een tattoo zetten van zijn gezicht. Ze verraste hem met het ontwerp dat ze maakte naar aanleiding van zijn oude schoolfoto.

In een aflevering van haar eigen tv-serie 'LA Ink' is de tattoo-artiest te zien terwijl ze haar inmiddels ex-verloofde verrast met het nieuwe plaatje. "Ik neem een tatoeage van zijn gezicht en ik heb geen idee hoe hij zal reageren", vertelt ze in de show.

Vervolgens arriveert James (42), die eerder vijf jaar getrouwd was met Sandra Bullock, in haar tattooshop en lijkt nerveus over wat hem te wachten staat.  "Het lijkt of ik terecht sta", grapt hij nadat Von D hem pest over de verrassing, zonder te vertellen wat het is.

jesse james
Kat von D's tattoo van een jonge Jesse James.

Als ze de tattoo onthult, aan de linkerkant van haar lichaam, reageert de motorontwerper met: "Je bent gek!" Maar hij laat vervolgens wel weten dat hij hem prachtig vindt en van haar houdt.

Von D geeft later in de aflevering toe dat ze niet zo zeker was over de reactie van James. “Ik dacht dat je het uit zou maken”, zegt ze tegen hem.

Bekijk videofragment:

Breuk

Het stel, dat sinds januari verloofd was, maakte eerder deze week bekend hun voorgenomen huwelijk te hebben afgeblazen, omdat de afstand tussen hen te groot was. Von D woont in Los Angeles en James in Texas, waar hij zijn drie kinderen opvoedt.