AMSTERDAM - Robbie Williams en zijn vrouw Ayda Field zijn bijna 1 jaar getrouwd. Om dit te vieren, trakteert de zanger haar op een ontspannen en luxe vakantie.

Williams, die in augustus vorig jaar met de actrice trouwde, is zo druk geweest sinds hij terugkeerde bij Take That, dat het stel het afgelopen jaar geen tijd had voor een fatsoenlijke huwelijksreis.

Daarom heeft de zanger zijn echtgenote een reis naar een exotische bestemming beloofd, waarbij kosten noch moeite worden gespaard.

Steun

"Ayda heeft hem altijd gesteund als hij tourde of aan iets werkte, maar tijd om samen als pasgetrouwden van elkaar te genieten hebben ze nog nauwelijks gehad", vertelt een bron aan de Britse tabloid The Sun.

"Voordat ze op pad gingen voor de Progress Live Tour van Take That, hebben ze in Los Angeles geprobeerd zo veel mogelijk vrienden nog te zien."

"Nu neemt Robbie haar mee op de huwelijksreis die ze vorig jaar niet hebben gemaakt en hij beloofde dat het haar in het paradijs aan niets zal ontbreken."

robbie williams ayda field
Robbie Williams en Ayda Field. Foto: Wenn.com

Huwelijk

Williams, die een tijd geleden worstelde met drank- en drugsmisbruik en weinig zelfvertrouwen had, onthulde dat zijn huwelijk met de 32-jarige actrice erg goed voor hem is, omdat ze hem met beide benen op de grond houdt.

"Het getrouwde leven is prachtig eigenlijk. Stabiliteit en geluk, ik raak eraan gewend. Het moest ook wel een keer gebeuren, uiteindelijk", zegt de zanger.

"Het leven voelt anders. Er is zo’n 15 procent aan rotzooi, dat ik met me meedroeg, gewoon verdwenen. Het is geweldig om deel uit te maken van een team."