AMSTERDAM - Connie Breukhoven mag dan wel gescheiden zijn van haar man Hans, volgens dochter Constanza behandelt de diva haar ex-echtgenoot voortdurend als een marionetpop.

Volgens Constanza, die onlangs werd veroordeeld voor de kluisroof bij haar vader Hans, bepaalt haar moeder alles in Huize Breukhoven, zo zegt ze deze week in Story.

"Papa is eigenlijk een goede man, die het beste voorheeft met zijn kinderen. Maar hij laat zich voortdurend als een marionet behandelen door Connie. Zij bepaalt nog steeds in alles wat hij moet doen, zélfs nu ze gescheiden zijn."

Vriendje

Volgens Constanza is haar moeders wil wet. Zo kreeg ze ooit een hevige ruzie met haar moeder over een vriendje.

"Hij was beneden de stand van onze familie, vond ze. Connie wil altijd alles bepalen voor iedereen. Maar ik accepteerde dat niet. Dus toen ze mij voor de keuze stelde 'hij eruit of jij eruit' ben ik zelf weggegaan. De relatie ging later uit, maar met mijn moeder is het vanaf dat moment nooit meer goed gekomen."

Constanza staat momenteel niet bepaald op goede voet met haar ouders. Connie past momenteel op haar twee kinderen in verband met de veroordeling van Constanza, maar de ontmoetingen tussen moeder en dochter verlopen uiterst kil.

Leugens

Ondertussen kan Constanza het niet laten om flink met modder te gooien naar haar ouders. "We zullen keihard terugslaan, kan ik iedereen beloven. Binnenkort zal duidelijk worden welke leugens Connie allemaal uitkraamt. Geen mens zal die vrouw dan ooit nog serieus nemen", aldus Constanza, mogelijk verwijzend naar het boek dat ze wil gaan schrijven.