AMSTERDAM - Jesse James en Kat von D zijn niet langer verloofd. De afstand tussen de ontwerper van motorfietsen en de tattoo-artiest zou te groot zijn geworden.

James, die eerder vijf jaar getrouwd was met actrice Sandra Bullock, voedt zijn kinderen Chandler (16), Jesse Jr. (17) en Sunny (7) op in Texas, terwijl Von D in Los Angeles woont.

“Ik ben zo verdrietig, want ik hou echt van haar. De afstand tussen ons is gewoon te groot”, vertelt James aan People.

Het stel, dat zich in januari van dit jaar verloofde, was bezig een trouwdag te plannen om hun 1-jarige relatie te vieren later deze zomer.

Op Twitter bevestigt Von D de breuk: “Ik ben niet langer samen met Jesse en uit respect voor hem, zijn familie en mezelf, is dat de enige informatie die ik wil delen. Bedankt voor het respecteren daarvan.”

jesse james kat von d
Jesse James en Kat von D. Foto: Wenn.com

Affaires

James (42), die tijdens zijn huwelijk met Bullock diverse affaires had, meldde onlangs nog dat hij zijn vriendin absoluut zou vergeven als zij ooit vreemd zou gaan. "Ik zou nog steeds van haar houden", zei hij.

Ook onthulde hij al dat Von D beter was in bed dan zijn ex-vrouw, omdat ze samen "een klik hadden op een heel ander niveau". Op de vraag wie een betere minnares was, antwoordde hij destijds: "Dat is simpel: Kat. 100 procent. Ze is een feeks."

jesse james sandra bullock
Jesse met ex Sandra Bullock. Foto: Wenn.com