AMSTERDAM - Constance Meester beweert dat ze is mishandeld door haar dochter Leighton en sleept haar daarom voor de rechter.

Dat schrijft het Amerikaanse blad People.

Eerder klaagde de Gossip Girl-actrice haar moeder aan. Constance zou geld voor Leightons broer Alexander achterover hebben gedrukt.

Alexander kampt met een slechte gezondheid, waardoor hij vaak naar het ziekenhuis moet. De actrice stuurt elke maand 7500 dollar om hem te helpen, maar naar verluidt gebruikte Constance dat geld voor plastische chirurgie, botox en haarproducten.

Fles

Constance beweert op haar beurt dat ze alles heeft opgegeven voor de carrière van haar dochter en dat ze vervolgens stank voor dank kreeg. "Leighton heeft Constance aangevallen door haar tegen de grond te gooien en haar herhaaldelijk te slaan met een fles", valt te lezen in de aangifte.

Volgens Constance luidde de afspraak dat Leighton elke maand tienduizend dollar zou betalen voor Constances levensonderhoud. Zelf heeft zij geen inkomsten, omdat Alexander 24 uur per dag hulp nodig heeft.

Constance heeft het al vaker aan de stok gehad met justitie. In februari dreigde ze een vriendin van haar dochter te vermoorden, waarna ze een contactverbod kreeg. Leighton werd geboren toen haar moeder in de cel zat wegens drugssmokkel.