AMSTERDAM - Nu ze allebei recent weer moeder zijn geworden, proberen ex-Spice Girls Victoria Beckham en Emma Bunton elkaar te steunen door babytips uit te wisselen per e-mail.

Buntons tweede zoon Tate Lee werd in mei geboren en Victoria’s dochter Harper Seven zag begin juli het levenslicht. Hoewel de twee ex-bandleden op verschillende continenten wonen, hebben ze altijd contact gehouden.

Zodra we elkaar kunnen zien, doen we dat ook. Zo is het altijd geweest", zegt Bunton in een interview met Hello Magazine. "Maar voor nu moeten we het doen met e-mails."

"Het feit dat onze baby’s zo vlak na elkaar geboren zijn, zorgt ervoor dat we veel te bepraten hebben. We wisselen adviezen en foto’s uit en delen ons enthousiasme."

Speciaal

Zo goed als ze bevriend is met Beckham, is de blondine dat ook met haar andere ex-collega’s van de Spice Girls. "Toen Tate geboren was, kwamen de eerste boeketten van Victoria, Geri en Mel C. Er zaten kleine briefjes bij en dat is altijd speciaal voor me, om die te krijgen van de meiden."

"We maken altijd tijd voor elkaar. De relatie die wij met elkaar hebben, zal altijd speciaal zijn. Onze kinderen zijn ook bevriend en terwijl ze opgroeien, zal het geweldig zijn om ze allemaal te observeren gedurende de verschillende fases in hun leven", aldus Bunton, die met verloofde Jade Jones ook 3-jarig zoontje Beau heeft.