AMSTERDAM - Lady Gaga is naar verluidt zo bang om kaal te worden, dat ze sinds kort een medicijn slikt om haaruitval tegen te gaan en de schade die haar haar al heeft opgelopen te beperken.

Gaga (25) heeft al last van haaruitval door het keer op keer verven van haar haar. Om de jarenlange schade terug te draaien en om verder haarverlies tegen te gaan, is de zangeres begonnen met een kuur van het medicijn Rogaine.

"In de loop der tijd heeft Lady Gaga haar haren aan een hoop stress blootgesteld. Ze heeft er zo veel chemicaliën overheen gegooid, dat haar haakzakjes zijn beschadigd", vertelt een bron aan de Britse tabloid The Sun. "Door Rogaine te gebruiken, hoopt ze wat schade te kunnen herstellen."

Overal haar

De zangeres zou zich voor het eerst zorgen hebben gemaakt om haar haar tijdens haar Monster Ball Tour. Een bron vertelt dat ze backstage uit haar dak ging: "Wanneer ze met een kam door haar beschadigde, gebleekte lokken ging, was er overal haar: in de kam, op de grond, in haar handen."

Lady Gaga, die bekend staat om haar grote en zeer diverse collectie pruiken, liet zich onlangs ook zelf uit over de gevolgen van het blonderen van haar van oorsprong bruine lokken: "Ik heb een chemische knipbeurt moeten ondergaan, omdat mijn blonde haar uitvalt."