AMSTERDAM - Hugh Hefner heeft geen idee waarom zijn zestig jaar jongere verloofde Crystal Harris de benen heeft genomen. De 85-jarige playboy werd vlak voor hun geplande bruiloft gedumpt.

Hij heeft het vermoeden dat de problemen zijn ontstaan op vakantie in Londen een paar weken voor de bruiloft. "Iets was niet helemaal in de haak."

Een paar dagen voor de bruiloft uitte de 25-jarige Harris twijfel over haar huwelijk met Hefner. "Niet over de relatie, maar over het huwelijk", benadrukt de hoogbejaarde vrouwenverslinder.

Hij stelde haar gerust door te zeggen dat het hem om de relatie ging en niet om de trouwerij. "Maar de volgende morgen was ze haar koffers al aan het pakken", zegt (video) hij tegen CNN-presentator Pierce Morgan.

Settelen

Hefner vindt het jammer dat de trouwerij niet door is gegaan. "Ik was klaar om me te settelen, ik vond het wel tijd worden."

De playboy is alweer over zijn misgelopen bruiloft heen. Hij heeft de leegte gevuld met twee nieuwe blondines en is weer gelukkig. "Ik ben beter af nu ik niet getrouwd ben."