AMSTERDAM - Bram Moszkowicz wordt nog regelmatig de les gelezen door zijn moeder. Zij wil dat de advocaat er altijd piekfijn uitziet en maakt zich daardoor nog geregeld druk om haar 51-jarige zoon.

"Als ik tijdens een tv-optreden geen das draag en geen wit maar blauw hemd hangt ze aan de telefoon. Dat vindt ze te frivool", vertelt Bram in tijdschrift Libelle.

"Of ze belt om te zeggen dat mijn haar te lang is en dat ik vroeg naar bed moet omdat een vriendin van haar vond dat ik er moe uitzag."

In het interview bekent Bram overigens dat hij zichzelf ook best weer in een betuttelende rol ziet. Ondanks dat hij al drie kinderen op leeftijd heeft, ziet hij een nieuwe spruit met zijn nieuwe liefde Eva Jinek wel zitten.

Kinderwagen

"Ik zie mezelf best achter een kinderwagen lopen. We hebben er nog niet over gesproken. Ik zou in elk geval meer tijd steken in het vaderschap dan ik in het verleden heb gedaan."

De rokkenjager van weleer zegt nu zijn volledige aandacht bij Eva te hebben. Al noemt hij zich liever een 'womanizer'. "Dat klinkt vriendelijker. Ik heb geen klagen over vrouwelijke aandacht, maar sinds ik een vriendin heb doe ik dat niet meer."