AMSTERDAM - Cheryl Cole heeft nooit willen scheiden van Ashley Cole. De zangeres zette een punt achter haar relatie met de voetballer omdat ze het gevoel had geen andere keuze te hebben, niet omdat ze zelf graag wilde scheiden.

Dat onthult Cheryls goede vriendin Fergie, zangeres van de Black Eyed Peas, in een interview met het tijdschrift Closer.

Cheryl maakte in februari vorig jaar bekend dat ze ging scheiden, nadat haar man haar meerdere malen had bedrogen. Inmiddels is het koppel weer samen, en zouden ze zelfs opnieuw willen gaan trouwen.

"Dit zal de laatste kans zijn voor Ashley", zegt Fergie. "Cheryl is nu veel sterker dan twee jaar geleden. De relatie zal dan dan ook op haar voorwaarden zijn. Ashley heeft haar erg veel pijn gedaan."

Buitenechtelijke uitstapjes

Fergie begrijpt dat veel mensen niet zullen snappen waarom Cheryl haar ex terug wil na zijn buitenechtelijke uitstapjes.

"Maar ze moet haar eigen hart volgen. Het is makkelijk om te zeggen dat Cheryl gek is dat ze hem terugneemt. Maar het leven is niet zo simpel als dat. Als er nog steeds liefde is, en ze gelooft oprecht dat hij veranderd is, dan moet ze er voor gaan."

Cheryl en Ashley Cole