AMSTERDAM - Connie Breukhoven is nog niet van plan haar kleinkinderen terug te geven aan haar adoptiedochter Constanza. Volgens haar is daar nog helemaal niet over gesproken.

Naar eigen zeggen kon ze haar ogen niet geloven toen ze zaterdag een interview met Constanza in de krant las. Daarin stelden Constanza en haar man Mohammed dat zij de kinderen voor het nieuwe schooljaar weer terugwilden nu zij weer vrij zijn.

Volgens Connie is het daar echter nog te vroeg voor. "Ik geloof eigenlijk niet dat ze dit zo hebben gezegd", laat Connie weten in RTL Boulevard.

"Het was haar keuze dat ze bij mij terechtkwamen. Het was hun idee om de kinderen bij mij te laten gedurende de lagere school."

Vakantie

Volgens Connie hebben de twee nooit hardop gezegd dat ze de twee kinderen, Soraiya en Semmy, terugwilden. "De week voor de uitspraak hebben ze de kinderen nog een dag opgehaald. En daarna zijn ze op vakantie gegaan. Ze hebben toen niets gezegd."

Connie zegt de situatie heel vervelend te vinden. "Er zijn kleine kinderen bij betrokken. Het enige wat ik hoop is dat zij tevreden zijn over hoe ik hun kinderen opvoed."