Renate Verbaan kan niet wachten op bruiloft

AMSTERDAM - Renate Verbaan heeft zoveel zin in haar bruiloft dat ze het gevoel heeft dat ze bijna jarig is. De presentatrice trouwt zaterdag met Winston Gerschtanowitz maar nu gieren de kriebels al door haar lijf.

"Het lijkt een beetje op vroeger toen je nog klein was en zo'n zin in je verjaardag had. Dat je wist dat het zo'n leuke dag zou worden", legt ze vrijdag uit in RTL Boulevard.

Renate kan vooral niet wachten voordat ze haar jurk aan mag. "Ik stond vanmiddag nog voor de spiegel te springen: ik mag hem bijna aan!"

Voor Renate is de bruiloft 'de kers op de taart'. "Eindelijk worden we de familie Gerschtanowitz", refereert ze naar de tienjarige relatie die Winston en zij hebben. Volgens Renate wordt het feest een behoorlijk tranendal.

"De bruidsmeiden hebben als het goed is een 'rescuekitje' bij zich. Ik hoop dat er uiteindelijk ook wat lachende mensen op de foto's staan."

Zwanger

Winston ging al in mei 2009 op zijn knieën voor Renate, maar het huwelijk werd uitgesteld omdat Renate zwanger werd. Het koppel heeft nu twee zoontjes.

Lees meer over:

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie