Rihanna is klaar voor liefde

AMSTERDAM - De vrijgezelle Rihanna is het singlebestaan helemaal zat. Na haar breuk met honkballer Matt Kemp in december wil de 23-jarige zangeres wel weer wat romantiek in haar leven, maar daar moeten de mannen wel wat voor doen.

"Ik sta open voor een nieuwe liefde, maar dat moet een man wel verdienen", meldt het Amerikaanse tijdschrift Us Weekly op basis van de Britse Cosmopolitan. "Zodra ze weten dat je van ze houdt, willen ze weer wat anders."

Het grootste gevaar voor haar liefdesleven is haar bekendheid. Zowel de zangeres als een mogelijke partner staan 24 uur per dag in de belangstelling.

"Het is heel moeilijk om een man te vinden die daarmee kan omgaan. Het is makkelijker om me alleen maar met mijn carrière bezig te houden."

Chris Brown

Rihanna heeft het ook nog even over het einde van haar relatie met Chris Brown ruim twee jaar geleden. Die mishandelde haar gruwelijk.

"Ik liep toen rond met een uitstraling van: dit doet mij niks. Voor mij is het makkelijker om me stoer voor te doen dan heel kwetsbaar te zijn."

Lees meer over:

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie