Roddelbladen: Ali B. de boot in en Maxima’s mislukte modeshow

Op NU.nl elke week een overzicht van de meest actuele roddelbladen Prive, Weekend, Story en Party.

Met daarin deze week dat Monaco’s ‘runaway’ bride toch trouwde, Patricia een strenge cougar is, zanger Simon een geluksvogel en dat Anouk de Playboy uitlacht. Kortom: lees mee in de roddelbladen van deze week.

Bruid op de vlucht en de bruidegom die zijn bruid bedriegt. Deze week smullen de bladen van het huwelijk van prins Albert van Monaco en Charlene. De bruid zou daags voor het huwelijk hebben willen vluchten.

Ze werd betrapt met een enkele reis-ticket naar haar thuisland. Ook zou ze de ambassade zijn ingevlucht. Toch stond ze bij het altaar, beeldig in een jurk van Armani. Maar er was geen lachje te bekennen.

De bladen denken dat het een verstandshuwelijk is om een wettige troonopvolger voor Monaco te garanderen. Wij konden in elk geval genieten van de pracht en praal en alle Royals en beroemdheden.

Jurken-wissel

Op datzelfde huwelijk waren Alexander en Maxima aanwezig. Maxi had een koffer vol setjes en accessoires mee. Zo droeg ze bij aankomst een leuke gedessineerde rok. ‘s Avonds had ze een wit off-shoulder avondjurkje aan, met hoge hakken met strass.

De dag van de bruiloft was ze vrolijk in oranje, met beige hoed, tasje en schoenen. Op het avondfeest schitterde ze in een lange grijsblauwe avondjurk, behangen met aqamarijnen juwelen.

Helaas wist ze met haar jurkenparade niet de internationale televisie te halen. Privé meldt teleurgesteld dat ‘onze’ prinses geen enkele keer voorbijkwam in de live registratie.

Dikke toyboy

Patricia Paay woont een jaar samen met haar jonge vriend Nicky. Naar alle tevredenheid, meldt ze in Story. Toch was ze niet helemaal content met haar toyboy: Nicky was te dik. ‘Hij heeft eerst alle pillen, poeders en drankjes geprobeerd’ vertelt ze, maar dat hielp niet. Toen moest hij van Patricia op dieet.

Maanden heeft ze aan zijn hoofd gezeurd, maar uiteindelijk at hij geen koolhydraten meer. En kijk: 15 kilo afgeslankt. Patricia is tevreden, ze kan weer pronken met haar slanke trofee. Wij vinden het zielig: het arme jong mag nooit meer een frietje of hamburger omdat zijn ‘cougar’ hem anders onaantrekkelijk vindt.

Zuinige Britten

De Engelse prinses Anne is wel heel zuinig, merkt Prive. Het blad trakteert ons op foto’s van de royal waarop ze in een meer dan 30 jaar oude jas-jurk staat. In 1980 droeg de prinses voor het eerst de beige set, met riempje, hoed en onderjurk.

Daarna nog een keer in 1983, 1991 en in juni jongstleden kwam het setje alweer uit de mottenballen. Prive hoopt maar dat de kersvers aangetrouwde Kate deze recycle-traditie niet overneemt omdat ze anders nooit een stijlicoon wordt.

Anouk mist Playboy

Zangeres Anouk twittert zich een slag in de rondte. Soms plaatst ze er een foto bij. Zo zagen we ooit haar billen voorbij komen, toen ze lingerie had gekocht. Volgens Party kost deze grappige tweet haar heel veel geld.

Want Anouk werd recent nog benaderd door Playboy. Of ze alsjeblieft in het blad wilde, ze hoefde er maar een enkele tepel voor te tonen. Anouk lachte zich rot:’ Als je het dan doet, moet je het goed doen’. Dat ze er 3,5 ton door misloopt, lijkt haar ook niet te deren: ‘Ik geef het gratis op Twitter!’.

Zou ze soms gesponsord worden door Twitter, dat ze zo makkelijk de Playboy-tonnen afwijst?

Simons lentebruid

Simon (van Nick) zal ergens in de lente gaan trouwen. Prive heeft een interview met zijn vriendin Annemarie. Die verklapt dat de bruiloft niet in Volendam zal plaatsvinden en dat ze spoedig voor haar jurk gaat shoppen. Ze is er al druk mee.

Ook opent ze binnenkort een winkeltje op De Dijk, waar ze ‘hebbedingetjes’ gaat verkopen. En ze wordt steeds vaker gevraagd als fotomodel. Nu is het inderdaad een knappe meid: superslank, lang blond haar en een prachtige lach. Die Simon boft maar met zijn Volendamse vrouwtje.

Ali B. de boot in

Ali B. was de rijkste rapper van Nederland, weet Weekend. Miljoenen had hij. Maar hij raakte een groot deel kwijt door ‘foute vrienden’. Ali begon een bedrijf, maar toen sloeg de recessie toe. Hij trad minder op, door downloaden verkocht hij minder CD’s en bedrijfsfeesten waren er ook steeds minder. Toen hij zijn vrienden vroeg een ander baantje te zoeken, weigerden zij het bedrijf te verlaten.

‘Ik had een miljoen of anderhalf kunnen hebben,’ reageert de ‘knuffel-Marokkaan’ gelaten, ‘Maar dat heb ik niet meer. Gelukkig ben ik niet al mijn geld kwijt.’ Geen grote paniek dus in Huize B, en dat is maar goed ook omdat Ali binnenkort voor de tweede keer vader wordt.

Lees meer over:

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie