Rapper Bow Wow onthult bestaan dochter

AMSTERDAM - Bow Wow heeft een dochter. Dat onthult de 24-jarige rapper op zijn website. Verder schrijft hij een zware tijd achter de rug te hebben, waarbij hij overwoog uit het leven te stappen.

"De laatste drie jaar heb ik tegen het leven gevochten", vertrouwt Bow Wow zijn fans toe.

"Het voelde alsof ik geen reden meer had om te leven, totdat God me het mooiste cadeau van mijn leven gaf. Niks weegt op tegen mijn kleine meisje."

Het is onbekend hoe oud de dochter van Bow Wow is, maar hij laat weten dat hij het nieuws niet eerder durfde te delen. "Ik was bang voor jullie reacties." De rapper wordt naar eigen zeggen enorm geïnspireerd door zijn kind.

"Ik ben bereid een stapje extra te doen. Het is alsof ik van de ene op de andere dag een man ben geworden. Ik behandel ook mijn moeder beter."

Luiers verschonen

Hoewel zijn dochter vijf uur vliegen bij hem vandaan woont, verklapt Bow Wow niet bang te zijn om luiers te verschonen. "Het is niet zo erg als het lijkt. Ik zou wel heel graag willen dat ze bij mij zou wonen. Alleen wij tweetjes."

Bow Wow, die werd geboren als Shad Gregory Moss, behaalde in Nederland zijn grootste succes met zijn debuutsingle Bow Wow (That's My Name). Hij bracht het nummer op 13-jarige leeftijd uit, toen hij zichzelf nog Lil' Bow Wow noemde.

Lees meer over:

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie