Geert Hoes is smoorverliefd

AMSTERDAM - Geert Hoes heeft in zijn nieuwe vriendin Elze-Mieke de ware gevonden. Het koppel is nog maar zes weken samen, maar de acteur is ervan overtuigd dat hij nooit meer iemand anders wil.

"Als ik zeg dat ik verliefd ben, dan druk ik me nog heel zacht en voorzichtig uit. Ik ben smoorverliefd!", zegt de 28-jarige Hoes deze week in Story.

"Ik heb het gevoel dat ik na veel omzwervingen eindelijk de ware vrouw heb gevonden. Ze geeft me het gevoel dat ik geen dag meer zonder haar kan. Het lijkt wel alsof er aan dat fijne en bijzondere gevoel nooit meer een einde zal komen."

Spanningsveld

Hoes ontmoette zijn vriendin, die model is, tijdens een catwalkshow in Amsterdam. "Ik wist meteen dat ze heel bijzonder was. Ik kon mijn ogen niet van haar afhouden. Het was me al heel gauw duidelijk dat er een spanningsveld tussen Elze-Mieke en mij was."

Na die avond ging het snel, zegt Hoes. Het koppel ging uit eten en nog diezelfde avond biechtte de acteur op dat hij verliefd was. "Elze-Mieke vertelde precies hetzelfde gevoel te hebben. Hoe onverwacht kan je leven van het ene op het andere moment veranderen?"

Bekijk de video

Elze-Mieke zegt het geen probleem te vinden dat haar nieuwe vriend een zoontje heeft uit zijn vorige relatie met Manuela Sep.

"Dat hij al een zoontje heeft was voor mij geen enkel beletsel om een relatie met hem te beginnen. Ik vind het eigenlijk wel spannend en ik verheug me erop om kennis te maken met Robijn. Ook hoop ik het goed met Manuela, de ex van Geert, te kunnen vinden", zo zegt het model.

Hoes verliet zijn ex Manuela maar liefst drie keer. In tussentijd had hij met verschillende vrouwen een relatie. Ook was hij een tijdje samen met zanger Gerard Joling.

xx
Geert Hoes en zijn nieuwe liefde Elze-Mieke. Foto: ANP

Lees meer over:
Tip de redactie