Peter van der Vorst te druk voor tweede adoptie

AMSTERDAM - Peter van der Vorst zou dolgraag een broertje of zusje voor zijn adoptiezoontje Levi willen, maar zijn carrière maakt dat onmogelijk.

Door de drukke werkzaamheden van Van der Vorst zit gezinsuitbreiding voor hem en zijn vriend Sander er niet in, zegt de RTL4-presentator deze week in Story.

"De kans dat Sander en ik een tweede kind krijgen, acht ik zeer klein. Eerlijk gezegd zie ik dat niet gebeuren."

Van der Vorst vond het emotioneel om zich dat te realiseren. "Het is namelijk echt onze allergrootste wens om Levi een broertje of zusje te kunnen geven. Maar dan zouden we weer het hele traject doormoeten. Bij Levi duurde dat drie jaar."

Minder werken

Het koppel adopteerde Levi drie jaar geleden uit Amerika. Aanvankelijk was Van der Vorst van plan om minder te gaan werken, maar vanwege het succes is dat niet gelukt. "Het eerste half jaar ben ik nog veel thuis geweest, maar al snel kwam de zorg voor Levi bij Sander terecht."

De presentator zegt dat jammer te vinden, maar beseft dat het nou eenmaal niet anders is. "Inmiddels heb ik mij er maar bij neergelegd dat het niet écht iets voor mij is om huisman te spelen."

Lees meer over:

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie