Arie Boomsma moe van homoverdenkingen

AMSTERDAM - Arie Boomsma wordt gek van de mensen die denken dat hij homo is. De televisiepresentator krijgt regelmatig te horen dat hij eens uit de kast moet komen, maar Arie wil er niet op reageren.

"Het is zo vermoeiend", zucht hij maandag in het nieuwe VPRO-programma Ze Is Van Mij. "Ik wil er helemaal niet zoveel mee bezig zijn. Ik ga echt niet zeggen: ik ben geen homo. Maar ja, laat het ze maar doen."

Arie's relatie liep vorig jaar na veertien jaar op de klippen. Vooral in het begin had hij het er behoorlijk moeilijk mee en ook nu is hij er nog regelmatig verdrietig om. "Ik heb wel een traantje weggepinkt ja. Soms als ik er nog aan denk, kan het ook nog wel", bekent hij.

De presentator zegt nu weer op zoek te zijn naar een nieuwe partner. Toch wil Arie tussendoor geen meisje uit de kroeg oppikken. Hij wil echt voor iemand kiezen en daar hoort tot dan geen seks bij, vindt hij.

"Ik wil eerst gewoon weer helemaal verliefd worden. En dan pas weer seks. Ik vind dat zo'n ultieme intimiteit. Dat wil ik niet met iedereen doen."

Lees meer over:

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie