Waylon moest moeite doen voor liefje

AMSTERDAM - Waylon moest flink aan de bak om zijn huidige vriendin te veroveren. De 31-jarige zanger, die naar eigen zeggen een ongekende romanticus is, vormt sinds vorig jaar een stel met Annemijn.

"Ik heb zoveel moeite gedaan voor deze vrouw, dat is ongelooflijk", vertelt Waylon. "Het is misschien een beetje gek, maar ik wist nooit zo heel goed wat moeite doen voor een vrouw was."

"Het werd me wel altijd verteld, dat het het mooiste is als je moeite moet doen voor een vrouw. Ik vond altijd dat het vanzelf moest gaan."

De zanger pakte zijn geliefde onder meer in met een grote bos bloemen. "Voor mijn 28e verjaardag kreeg ik 28 rode rozen en een witte", legt Annemijn uit. "Een witte om het nieuwe jaar mee in te kleuren", vult Waylon aan. "Dat heeft ze met me aangedurfd."

Samenwonen

De twee wonen sinds kort samen. "We zijn aan het zoeken naar een nieuw huis." Hoewel Waylon een zoon heeft uit een eerdere relatie, denken de twee nog niet aan kinderen. "Alles komt zoals het komt. We houden van elkaar en dat is het belangrijkst."

Lees meer over:

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie