Waldemar Torenstra vindt lange relatie heftig

AMSTERDAM - Waldemar Torenstra vindt de gedachte dat hij de rest van zijn leven bij dezelfde vrouw blijft af en toe 'heftig'. De 37-jarige acteur is sinds 2006 samen met Sophie Hilbrand, met wie hij een 1-jarige dochter heeft.

"De mores dat je de rest van je leven bij één vrouw blijft, vind ik een heftige gedachte", vertelt Torenstra in het AD. "Wow, denk ik dan. En af en toe: shit! Wanneer ik een mooie vrouw zie."

De acteur benadrukt dat hij Sophie voor geen goud zou willen missen. "Ik heb bij Sophie nooit het gevoel dat ik liever bij iemand anders zou willen zijn. Door de komst van onze dochter Robin ben ik nog meer van haar gaan houden dan daarvoor", legt hij uit.

"Het is het idee: ik ben langer gewend niet bij een partner te zijn dan wel. Dat maakt het heftig."

Verbaasd

Torenstra is vanaf maandagavond te zien als presentator in de talkshow Ze is van Mij, waarin vrouwen onder de loep worden genomen. Het programma, waarin bekende mannen als Arie Boomsma en Dick Jol langskomen, heeft hem naar eigen zeggen verrast.

"Ik was verbaasd door de motivatie van andere mannen om te doen wat ze doen. Dick Jol die twee keer trouwt met dezelfde vrouw. Waarom?"

Lees meer over:

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie