AMSTERDAM - De knipperlichtrelatie tussen prins Harry en Chelsy Davy lijkt definitief over, nu de zoon van wijlen prinses Diana een relatie zou hebben met lingeriemodel Florence Brudenell-Bruce.

Naar verluidt zijn de twee samen sinds het moment dat Harry bekendmaakte de turbulente relatie met Davy nu echt te hebben beëindigd.

“Het is nog heel pril, maar Harry en Florence zijn een setje. Ze is gezellig, blond en ziet er heel goed uit. Harry vindt haar heel leuk”, meldt een bron aan de Britse tabloid The Sun.

Het koppel sprak de afgelopen tijd vaak af in het huis van de blondine, die afstamt van de zevende graaf van Cardigan, in Notting Hill in West-Londen.

Terwijl het Britse hof weigert toelichting te geven op Harry’s privéleven, zegt het model slechts: “Er valt weinig te vertellen.”

De prins en Brudenell-Bruce, een ex-vriendin van Formule 1-coureur Jenson Button en model voor onder andere sportmerk Adidas, kennen elkaar al jaren en hebben gezamenlijke vrienden.

Concurrentie

Concurrentie ligt echter op de loer, Victoria’s Secret-model Rosie Huntington Whiteley maakt er geen geheim van dat ze gek is op de roodharige prins. “Ik wacht op een aanzoek van hem, ik blijf maar brieven schrijven. Ik denk dat hij wel weet hoe geobsedeerd ik ben. Hij is zo knap”, grapte ze onlangs.

Prins Harry, wiens broer William onlangs trouwde met zijn Catherine, blijft ondertussen stug volhouden dat hij single is en geen tijd heeft voor de liefde. Hij zou te druk zijn met zijn werk als helikopterpiloot.

Geruchten over een mogelijke relatie met Catherine’s zus Pippa Middleton wees hij al meerdere malen naar het land der fabelen. “Pippa? Haha! Nee, ik ben 100 procent vrijgezel. Ik werk veel, dus daten en tv kijken zijn wel het laatste waar ik tijd voor heb.”

Florence Brudenell-Bruce