AMSTERDAM - Constanza Breukhoven wil het contact met haar moeder nog niet verbreken. "Ik heb een redelijk contact met haar", zegt de 35-jarige Constanza deze week in Story.

"De tijd moet uitwijzen hoe het verder tussen ons gaat."

Haar vader Hans hoeft ze nooit meer te zien, zegt ze in het weekblad. "Dat komt niet meer goed. Hij heeft mij als eerste beschuldigd en dat vind ik heel erg."

De adoptiedochter van Hans en Connie Breukhoven wordt verdacht van het leegroven van de complete inhoud van de kluis van haar vader. Constanza heeft al dertig dagen in voorarrest gezeten. In juli doet de rechter uitspraak in de zaak.

Wrak

Constanza zegt hoop te blijven houden dat ze wordt vrijgesproken, want achter de tralies zitten vond ze afschuwelijk. "In de cel was ik een wrak. Ik wil daar nooit meer naartoe."

De kinderen van Constanza wonen op dit moment bij Connie, ook al is ze zelf nu op vrije voeten. "Op dit moment heb ik geen vaste woon- of verblijfplaats. Als mijn vriend en ik weer een huisje hebben, wil ik mijn kinderen terug. Ze moeten dan weer bij ons komen wonen."

De rechter doet op 9 juli uitspraak in de zaak.