AMSTERDAM - Kate Moss is haar verlovingsring ter waarde van bijna 16.000 euro verloren op het Glastonbury Festival. Tijdens het optreden van verloofde Jamie Hince sloeg de schrik haar om het hart.

Het model genoot van het optreden van haar verloofde, zanger van de band The Kills, tot ze zich realiseerde dat ze de glimmer kwijt was.

"Iedereen zocht naar de ring, terwijl Kate zowat hyperventilerend aan de zijkant van het podium stond”, vertelt een bron aan Daily Mirror. “Ze krijste tegen haar vrienden, hen smekend of ze op hun handen en knieën naar de ring wilden zoeken, in de modder."

"Zelfs Kate strooide weifelend wat modder in de rondte, proberend de ring op te graven."

Handtas

Gelukkig bleek het sieraad uiteindelijk onderin haar handtas vast te zitten, tussen wat tissues. Moss, die vrijdag 1 juli in Oxfordshire zal trouwen met Hince, kon er zelf wel om lachen.

"Twee uur later ging Kate naar het toilet, nog steeds huilend. Terwijl ze zocht naar een zakdoekje, vond ze plotseling haar ring. Hij had al die tijd in haar tas gezeten", vervolgt de bron. "Kate kakelde hysterisch, maar niemand anders vond het net zo grappig."

Naar verluidt heeft het stel een huwelijksdag in festivalstijl gepland. Geruchten gaan dat onder anderen Snoop Dogg en Gossip-zangeres Beth Ditto zullen optreden.