AMSTERDAM - Constanza Breukhoven is helemaal klaar met haar vader Hans. Volgens haar komt het nooit meer goed tussen hen. "Het contact is onherstelbaar beschadigd", zegt ze maandag in het AD.

De adoptiedochter van Hans en Connie Breukhoven wordt verdacht van het leegroven van de complete inhoud van de kluis van haar vader. De ruzie die daarna ontstond komt volgens Constanza nooit meer goed. "En dat wil ik trouwens ook niet. De breuk is definitief."

Over de verstandhouding met haar moeder wil ze niets zeggen. "De anderhalve maand dat ik in de cel zat, is ze mij in eerste instantie niet komen opzoeken. Dat was haar beslissing. Het deed me eigenlijk niets", laat de 35-jarige Constanza weten.

Kinderen

Connie zorgt ondertussen wel voor de twee kinderen van Constanza. Al voor de kluisroof moedert ze over de 3-jarige Semmy en 4-jarige Soraya.

onstanza hoopt dat ze na haar celstraf de kinderen weer snel in haar armen kan sluiten. "En de twee samen met Mo een stabiel en warm huisje-boompje-beestje-gezinsleven in een leuk, eigen huisje te kunnen geven."

Constanza hangt een gevangenisstraf van tien maanden boven het hoofd. Samen met haar vriend Mohammed en diens broer Brahim zouden ze eind vorig jaar uit de kluis van Hans spullen hebben gestolen met een geschatte waarde van 2,7 miljoen euro.