Op Nu.nl elke week een overzicht van de meest actuele roddelbladen. met daarin deze week: Marco Borsato met andere vrouw rollebolt, Ma Mabel Wisse Smit niet erg koningshuis-gezind is, de Bauertjes wellicht moeten verhuizen, Caroline Tensen een 'domme garnaal' is en Vanessa ondanks eigen kliniek bij concurrent onder het mes gaat. Lees mee in de roddelbladen van deze week.

Marco nogal eiïg

'Het is waar', geeft Marco Borsato toe in Story, 'Ik heb met Tara (23) gezoend en ben zelfs met haar in bed beland'. Wat krijgen we nou, vroegen we ons af bij het lezen van dit citaat. 's Neerlands braafste huisvader gaat vreemd en biecht dit nog op ook? Maar het blijkt niets meer of minder dan een publiciteitsstuntje. Voor Marco's nieuwste videoclip moet hij zoenen met wulpse actrice Tara Elders en dit 'vreemdgaan' wordt natuurlijk breed uitgemeten in de roddelbladen. Marco is van zijn daad zó ondersteboven, dat hij wel drie keer toestemming heeft gevraagd aan Leontine, die natuurlijk lachend toestemde. 'Ik was bloednerveus, heb die dag wel tien keer mijn tanden gepoetst. Je wilt tenslotte toch fris overkomen,'aldus een nog steeds opgewonden Marco, die van de zoenscène een nacht niet heeft kunnen slapen. Natuurlijk weten we wel dat Marco een brave borst is en keurige vader van drie kinderen, maar om nou zó zenuwachtig te doen over één klein filmkusje, vinden we wel erg eiïg van de ster. Hij moet een beetje oppassen dat hij niet te veel een watje wordt.

Geen gevlag

Een grappig vervolg op de bladen van een paar weken terug. Daar stond toen in dat zo weinig politici de vlag hadden uitgehangen voor de geboorte van prinsesje Amalia. Fotografen waren naar de huizen van de staatslieden gereden en hadden daar de -lege- vlaggenmasten gefotografeerd. Story voegt daar nog een itempje aan toe. De moeder van Friso's verloofde Mabel, woonachtig in Hilversum, had blijkbaar ook niet de moeite genomen te 'vlaggen' voor haar aanstaande familie. Friso en Mabel vierden Sinterklaas bij (schoon) mamma Flos Wisse Smit, want de Porsche van Friso is het hele Sinterklaasweekeinde op haar oprijlaan gesignaleerd. Maar op maandag 8 december, de dag na de geboorte van Amalia, was de oprijlaan leeg, en de vlaggenmast ook.

Verhuizing Bauers

Volgens Story is de kans groot dat Frans Bauer zijn droomhuis uit moet. Sinds zijn tv-programma wordt het dorpje Fijnaart overspoelt door fans, die brutaal om het huis van de zanger heenzwermen. Wie de serie kent, weet dat Frans en Mariska weliswaar een fijn huis bewonen, maar dat er maar een klein strookje voortuin bij zit. Fans kunnen dus altijd regelrecht de woonkamer in loeren. En hoewel Mariska mooie gedrapeerde gordijnen heeft hangen, zal ze geen zin hebben die de hele dag dicht te hebben. Volgens de laatste geruchten is Frans zich al aan het oriënteren op de huizenmarkt, op zoek naar een huis met meer privacy. Maar dat zal nog lastig worden, want Frans en Maris willen natuurlijk niet te ver van het woonwagenkamp van hun ouders wonen. Al was het maar om praktische redenen: wie moet er dan voor Frans stamppot met veel worst maken als Mariska weer een weekje naar Spanje op vakantie is?

Caroline Tensen 'een garnaal'

Het zal je maar gezegd worden: 'Een lief rund, maar met het verstand van een garnaal'. Dit 'compliment' krijgt presentatrice Caroline Tensen in Party en Privé van een oud-collega naar haar hoofd geslingerd. De man die de uitspraak doet is de persoon die in het programma 'Het spijt me' altijd met een bloemetje langs de deuren ging, zonder zelf in beeld te komen. In het programma worden oude familieruzies en vetes voor de camera, met Tensen als bliksemafleider, weer uitgepraat en goedgemaakt. Natuurlijk met een hoop emoties, tranen, soms gescheld en alle vuile familiewas buiten. De man heet Hans nog wat en deed in een interview met een ander blad behoorlijk rake uitspraken over het programma en Caroline in het bijzonder. Van John de Mol kreeg Hans de opdracht: 'Duw ze dat boeket in handen en zorg dat ze gaan janken. Want tranen zijn natuurlijk goed voor de kijkcijfers.' Deelnemers werden, na hun tranen en familieruzies, aan hun lot overgelaten, want 'nazorg interesseerde John de Mol geen hol'. De redactie van het programma zou 'een kleuterklas' zijn en Caroline dus het verstand van een garnaal hebben. Caroline trekt zich echter niets aan van die kritiek: 'Ik heb mezelf altijd recht in de bek kunnen aankijken.' meldt ze. Persoonlijk denken we dat een blik in haar goedgevulde portemonnee ook een hele hoop goedmaakt, want reken maar dat Caroline ook aan 'Het Spijt Me' een lieve duit heeft verdiend.

Mes in Connie's lippen

Dat de opgespoten lippen van Connie 'Vanessa' Breukhoven er vreselijk uitzien, weet iedereen. Maar nu lezen we in Party dat Connie er zelf ook niet blij mee is. Haar opgezwollen, gebobbelde lippen zijn een foutje van haar eigen melkzuurmethode. Het spul veroorzaakt kleine ontstekingen waardoor littekenweefsel ontstaat. Hierdoor lijken je lippen voller. Maar het nadeel is dat er lelijke bobbels kunnen ontstaan en dat is natuurlijk niet de bedoeling. Connie heeft zó veel van haar eigen melkzuur laten inspuiten, dat zij inderdaad een bovenlip vol rare bulten heeft gekregen. Volgens het blad laat ze die nu weghalen bij een 'echte' arts, een plastisch chirurg. Party weet zelfs naam en adres van de kliniek te melden. Helaas: toen het blad navraag deed bij Connie zelf, was zij niet bereikbaar voor commentaar. Dat maakt ons des te nieuwsgieriger. Kon ze niet door de telefoon praten omdat haar lippen dik in het verband zaten misschien?