AMSTERDAM - Cee Lo Green laat Rihanna in de steek. De zanger, vooral bekend van de wereldhit Fuck You, heeft het 'te druk' om nog langer met Rihanna te toeren.

Cee Lo Green verzorgde Rihanna's voorprogramma. "Hij wil zich altijd voor honderd procent kunnen inzetten", legt een woordvoerder van Cee Lo Green uit aan The New York Times.

"Met al zijn verplichtingen heeft hij niet het gevoel dat hij fans de show kan geven die ze verdienen."

Green heeft zijn handen vooral vol aan The Voice, waar hij een van de coaches is. De zanger gaat bovendien aan de slag met een nieuw album en een nieuw boek.

Aanklacht

Rihanna heeft nog niet gereageerd op het vertrek van Cee Lo, maar de zangeres heeft wel iets anders aan haar hoofd. Ze is opnieuw aangeklaagd vanwege haar video voor haar hit S&M.

Eerder dit jaar stapte fotograaf David LaChapelle naar de rechter omdat Rihanna beelden uit haar video gekopieerd zou hebben van zijn foto's. Ook fotograaf Phillip Paulus beweert dat de zangeres aan de haal is gegaan met zijn kiekjes.

"Waarom een internationale ster geen creatief directeur kan inhuren die zelf sets ontwerpt, is me een raadsel", laat Paulus weten aan entertainmentwebsite Radar Online. "Iedere creatieveling zou zich moeten realiseren dat het onvoorstelbaar gênant is om werk van anderen te moeten kopiëren."