AMSTERDAM - Britt Dekker wordt na haar deelname aan overspoeld met liefdesverklaringen, maar heeft geen tijd voor de heren.

"Ik ben wel single, maar het is nu veel te druk", legt de blondine uit aan het AD.

"Ik word elke dag op Hyves wel gevraagd door een onbekende gozer of ik met hem wil trouwen. Schitterend toch?", kirt Britt.

Hoewel de blondine nu geen tijd heeft voor de liefde, is ze tevreden met haar ervaring op liefdesgebied. "Ik ben nu 19 jaar en heb een stuk of tien vriendjes gehad. Dat is toch een prima gemiddelde."

Datingshow

Britt werd uitgenodigd om deel te nemen aan Echte Meisjes in de Jungle na haar deelname aan de datingshow Take Me Out.

Met niet al te snuggere opmerkingen wist Britt zich in beide programma's in de kijkers te spelen. De blondine plukt nu de vruchten van haar bekendheid. "Mensen geven me ineens voorrang op zebrapaden. Echt waar, ik weet niet wat me overkomt."

Taartjeswinkel

Vrijdag lanceerde Britt haar eerste single. "Ik droomde wel eens in een volgend leven te kunnen zingen. Nu kan ik het al in dit leven doen."

Britts eerste liedje is een cover van de zomerhit Loca People van Sak Noel. Op het deuntje zijn een aantal opmerkelijke uitspraken van de 19-jarige gemonteerd.

Ondanks haar deelname aan twee shows, een single en weer een nieuwe show, denkt Britt niet aan een leven in de showbizz. "Weet je wat me leuk lijkt? Een taartjeswinkel beginnen. Ik ben gek op cupcakes."