AMSTERDAM - Mariska van Kolck kreeg de afgelopen maanden veel voor haar kiezen.

De musicalster en haar ex Knut besloten in januari te gaan scheiden, waarna Van Kolck ontdekte dat Knut al lange tijd een buitenechtelijke relatie had en weer vader wordt.

"Natuurlijk doet het pijn, maar ik ben klaar met al die ellende", vertelt Van Kolck aan De Telegraaf.

Bedrog

"Mijn huwelijk met Knut was achteraf gezien vol bedrog", blikt Van Kolck terug. De musicalster kijkt na de zware periode weer vol goede moed naar de toekomst.

De musicalster is weer gelukkig in de liefde: Edgar Peer veroverde haar hart. "Knut roept dat ik schijnheilig ben. Ik zou zogenaamd al veel langer iets met Edgar hebben. De kinderen kennen de waarheid, en daar gaat het mij om."

Veranderd

Met Knut kreeg Mariska twee zoons, Christoph van 15 jaar en Vincent van 9. De actrice, die nog in scheiding ligt, zegt haar ex niet meer te herkennen. "Hij was al veranderd en nu ken ik hem helemaal niet meer terug. Knut was al maanden, misschien wel jaren, eerder aan zijn nieuwe leven begonnen. Een leven zonder mij en onze kinderen."

Mariska's zoons kunnen het volgens de musicalster goed vinden met de kinderen van haar nieuwe partner. "Edgar en ik hebben mijn twee kinderen en zijn drie kinderen van het begin af aan erbij betrokken. Onze oudste zonen zijn nu zelfs vrienden op Facebook."