Op NU.nl elke week een overzicht van de meest actuele roddelbladen Privé, Weekend, Story en Party. Met daarin deze week dat Anouk goed verdient aan ex-Dox, Frans ‘dikke’ Duijts afvalt, blije zomerbruidjes en (on)gelukkige Edgar en Olcay Kortom: lees mee in de roddelbladen van deze week.

Een half jaar werkte voetballer Ruud Gullit in gevaarlijk Grozny. Estelle bleef in Amsterdam met de kids. Totdat Ruud ineens opdook op Ibiza. Estelle wist van niks, maar Ruud bleek te zijn opgestapt bij de voetbalclub. Met de privé-jet van de voorzitter liet hij zich naar hun vakantiehuis vliegen en verraste zijn gezin.

Estelle is gemengd over zijn terugkeer. In Privé vertelt ze dat thuiszitten niks is voor Ruud. Zou ze zich schamen dat hij al twee keer op staande voet is ontslagen (eerder in Los Angeles)? Of vreest ze een chagrijnige, thuiszittende man? In elk geval doet ze luchtig en gaat ze eerst lekker vakantievieren.

Lucratieve breuk

Zangeres Anouk lijkt goed te verdienen aan de breuk met vriend Dox. Op haar CD staan songs over het liefdesverdriet en er zijn er al 50.000 van verkocht. Volgens Party vangt ze 2 euro per CD, dus tel uit je winst. Ook wil ze het huis verkopen omdat er nare herinneringen aan kleven.

Ze kocht het voor 1,5 miljoen en vraagt er nu 2,2 miljoen voor. Om zichzelf te troosten kocht ze een gloednieuwe Porsche van ruim 160.000 Euro. Niet slecht, er zijn gescheiden vrouwen die het met een bijstandsuitkering moeten doen.

Domme diva

Wie hem wel knijpt om de centen, is Patricia Paay. Ze vangt nu 15.000 per maand van RTL, maar vreest dat haar contract niet wordt verlengd. Blijkbaar kan toyboy Nicky zijn diva niet onderhouden want ze is op zoek naar werk. Patricia baalt dan ook dat ze een gouden kans heeft laten schieten.

Ze werd gevraagd voor De beste zanger van Nederland, dat Do en Glennis Grace een nummer-1-hit opleverde. Waarom zei ze nee? Arrogantie? Of angst om haar zangkunst? Even goochelen en wat blijkt: er zijn voornamelijk playbackfilmpjes of heel oude hits. Dus of ze nou wel of niet kan zingen, weten we nog steeds niet.

Dikke Duijts

Ooit van gehoord: zanger Frans Duijts? We zochten hem even op op Youtube en meenden André Hazes te horen. Zelfde stem en vooral: zelfde postuur. Frans vertelt in Privé dat hij aan het afvallen is, en dat is hard nodig. Maar schrikbarend is de foto van zijn familie.

Drie piepjonge dochters, alle drie veel te dik, met spekarmpjes en blubberbuikjes. En mams zit ook ‘vol in ‘t vlees’. Hopelijk lijnt de hele familie met Frans mee en worden ze de Dunne Duijtsen. En geef Frans de hoofdrol in de musical over André Hazes, zo te horen is hij ervoor geknipt.

Zomerbruidjes

Zomertijd = trouwtijd. Voetballer Joris Mathijsen trouwde zijn Christel. De bruid droeg een jurk van Addy van den Krommenacker. Niet heel origineel, omdat we die jurken de laatste tijd wel heel vaak voorbij zien komen. Styliste Danie Bles was aparter. De vrouw die veel BN-dames aankleedt, koos voor zichzelf een mantelpakje van Dolce&Gabanna.

Het setje lijkt wat rafelig, maar dat zal wel de bedoeling zijn. Voor haar zoontje maakte Oger een minipakje op maat. Volgend weekeind doet ze de trouwerij nogmaals over op het Italiaanse eiland Capri. Daarvoor kleedt Danie alle gasten persoonlijk aan. Maar je bent stylist of niet, toch?

Nog even geen Edgar

De bruidsjurk van Supertrash-baas Olcay Gulsen blijft juist nog even in de kast. Haar huwelijk met voetballer Edgar Davids werd afgeblazen. Edgar zou vreemd gaan. Toch zijn de twee weer samen en vieren vakantie in Miami.

Volgens Party een vreemde combi: zij wilde geen voetballer, hij haat haar roken en drinken. En ze ergert zich ook aan zijn telefoonverslaving. Toch vermoedt het blad dat het stel zich binnenkort opnieuw verlooft. Hopelijk was het een eenmalig slippertje en is Edgar niet de clichévoetballer die het vreemdgaan niet kan (of wil) laten.