AMSTERDAM - Cheryl Cole krijgt een chihuahuapuppy voor haar verjaardag. Het is een cadeau van haar ex-man Ashley Cole, de voetballer waarvan ze in september scheidde nadat hij bekende met meerdere vrouwen te zijn vreemdgegaan.

Cole zou flink in de buidel willen tasten voor het huisdiertje om zijn ex-vrouw op 30 juni, als zij 28 jaar wordt, te verrassen. Ook zou hij de hoop hebben haar weer terug te winnen.

"Ashley wil haar al een tijdje een pup geven, maar vond nog niet het juiste moment. Tot nu. Hij heeft inmiddels een fokker gebeld", vertelt een vriend aan de Britse tabloid The Sun.

"Hij wil er ook samen met Cheryl even tussenuit, in volledige privacy, zodat hij haar kan overtuigen dat er een toekomst voor hen samen is, als koppel. Hij verwacht dat ze het daarmee eens is."

Huis

Ondertussen heeft Cole’s goede vriend en tevens Chelsea-ploeggenoot Michael Woods, die bij zijn vriend was ingetrokken, het huis van het voormalige stel in Surrey in Engeland verlaten om ruimte te maken voor Cheryl.

"Ashley is ervan overtuigd dat hij Cheryl terug kan krijgen en dat ze samen een nieuwe start gaan maken. Michael was er voor Ashley vanaf het begin, hij was zijn beste vriend en adviseur tijdens de breuk", aldus een bron in de Daily Mirror.

"Nu ze weer contact hebben, wil Michael hen niet in de weg staan. Hij heeft zijn spullen gepakt om plaats te maken voor ‘de vrouw des huizes’."

Naar verluidt zou het stel zelfs overwegen een gezin te stichten. "Ashley wil dolgraag kinderen en gelooft dat Cheryl daar hetzelfde over denkt, dat kinderen hen compleet zouden maken. Hij gelooft dat zij voor altijd samen zullen zijn."