AMSTERDAM - BNN-presentator Dennis Storm heeft vlinders in zijn buik.

"Ik vind een meisje leuk. Het is in een heel pril stadium en we weten dat we elkaar leuk vinden, maar weten niet welke kant het opgaat", vertelt de BNN-presentator aan Metro.

Storm en partner in crime Valerio Zeno storten zich voor het programma Loverboys vanaf woensdagavond weer op het liefdesleven van anderen.

Schijterd

Hoewel Dennis aangeeft het "leuk te vinden" om te flirten, is hij naar eigen zeggen geen "killer". Hij kan zich bijvoorbeeld niet herinneren ooit iemand te hebben gedumpt.

Ook kan de presentator zelf af en toe wel wat liefdestips gebruiken. "Als ik echt verliefd ben, verander ik in een schijterd. Dat vind ik irritant."

Blauwtje

De 25-jarige presentator, die in het programma Loverboys weer gaat jagen, matchen en dumpen, loopt "echt wel eens een blauwtje". En juist die ene keer dat Storm werd gekoppeld, brak zijn hart.

"Ik werd gekoppeld door een meisje dat ik heel erg leuk vond. Zij zei: dit is mijn vriendin en jullie passen heel goed bij elkaar. En toen liep ze weg. Ik kon wel janken."

De situatie redden, bleek niet mogelijk te zijn: de vriend van de koppelaarster kwam tien minuten later de kroeg binnenlopen. Storm:  "Die had ik even over het hoofd gezien."