AMSTERDAM - Ray Slijngaard heeft tijdens de hoogtijdagen van 2 Unlimited flink gebruik gemaakt van zijn bekendheid. Hij maakt er geen geheim van dat hij de vruchten heeft geplukt van de aandacht van het vrouwelijk schoon.

"Ik had daarvoor al meerdere vriendinnen tegelijk en toen ik bekender werd, nam het aanbod toe", zegt de 39-jarige rapper deze week in Nieuwe Revu.

Zo had hij eventjes een relatie met Dannii Minogue. "Ik kende haar zus Kylie goed omdat we bij hetzelfde label zaten. Ach, ik kwam Dannii tegen in Miami, maar het was kortstondig hoor."

Hoewel Slijngaard in die tijd wel van een feestje hield, liet hij harddrugs altijd links liggen. De rapper concludeert dat dat de reden is geweest dat hij nooit onder de druk van het sterrenleven is bezweken.

Redding

"Mijn redding is dat ik nooit harddrugs nam. Dat komt allemaal voorbij, maar ik hield het bij drinken en een jointje af en toe. Dat heb ik van mijn vader: je moet sterk in je schoenen staan en altijd je eigen pad kiezen."

"Ik deed alleen seks en rock'n roll, zonder drugs", vervolgt Slijngaard, die in de jaren negentig de wereld veroverde met Anita Doth.