AMSTERDAM - Daniëlle Frederiks en haar man Lange Frans hebben hun seksleven op een laag pitje gezet. Nu Daniëlle voor de tweede keer zwanger is, heeft ze weinig behoefte aan seks, bekent ze in Grazia.

"Het komt er maar weinig van", zegt de 26-jarige Daniëlle deze week in het tijdschrift. "Het klinkt suf, maar we zijn heel aanhankelijk; veel knuffelen en elkaar masseren."

Tijdens Daniëlle's eerste zwangerschap had ze nog wel behoefte aan seks. "Toen mochten we in de eerste weken geen seks, maar in de goede periode hebben we tot ik dertig weken zwanger was gewoon met elkaar gevreëen."

Borsten

Volgens Daniëlle vindt Lange Frans haar erg mooi, nu ze zwanger is. "Frans vindt dat ik meer straal als ik zwanger ben. Dat klopt ook wel. Ik heb een wat rodere gloed in mijn gezicht en ook mijn lippen lijken roder en glanzender. Ook vindt hij het fijn dat mijn borsten groeien."

Daniëlle, die vorig jaar tijdelijk ergens anders woonde vanwege een heftige huwelijkscrisis, zegt dat het inmiddels weer harstikke goed gaat tussen haar en Lange Frans. "We zijn gelukkiger dan ooit, op elk vlak. Er is het afgelopen jaar veel gebeurd, maar als ik kon kiezen zou ik het weer net zo doen."

Vuile was

Het feit dat de twee even afstand van elkaar genomen hebben, heeft hun huwelijk veel goed gedaan. "Nu plukken we de vruchten van die zware periode. Ik ben blij dat we niet zo bij de pakken zijn gaan neerzitten. We zijn altijd open en eerlijk over alles geweest; ik hang liever mijn eigen vuile was buiten. Lullen doen ze toch wel over je."