AMSTERDAM - Paris Hilton en nachtclubeigenaar Cy Waits hebben een pauze ingelast in hun relatie. De twee zijn slechts tijdelijk uit elkaar, vertelt een goede vriend van het stel aan paparazzibureau X17.

"Paris en Cy zijn niet uit elkaar. Ze nemen alleen even afstand om de dingen op een rijtje te zetten. Ze zijn dol op elkaar."

Media-aandacht

Geruchten dat de 30-jarige hotelerfgename wederom als vrijgezel door het leven zou gaan, doken maandagavond op. Cy zou genoeg hebben van de continue media-aandacht voor zijn relatie.

Paris' nieuwe realityshow The World According to Paris, waarin ook Cy voorbij komt, zou de druppel zijn geweest.

"Cy heeft er moeite mee in de belangstelling te staan. Dat veroorzaakte de breuk", vertelden ingewijden maandag aan tijdschrift Us Weekly. "Er is geen drama, het ging gewoon niet meer."

Drukke schema

Dat Cy zich niet altijd even lekker voelt in de spotlights, vertelt ook de ingewijde van X17. "Het is allemaal erg nieuw voor hem. Bovendien maakt Paris' drukke schema het voor Cy moeilijk zijn werk te blijven doen."

De vriend van het stel is er echter van overtuigd dat de hotelerfgename en de nachtclubeigenaar een mooie toekomst hebben. "Paris en Cy houden zielsveel van elkaar en respecteren elkaar. Ze hebben enkel tijd nodig om alles uit te vogelen."

Paris Hilton en Cy Waits