AMSTERDAM - Tatjana Simic en haar vriend Peter Mijnen zijn 'smoorverliefd'. Dat zegt de man die Tatjana's hart veroverde tijdens het datingprogramma Wie Kiest Tatjana? Hij ontkent geruchten dat de twee uit elkaar zijn.

"Het is de wereld op zijn kop: ben je gelukkiger dan ooit met de vrouw van je leven, lees je opeens overal dat de liefdesrelatie, waarbinnen je je juist zo lekker voelt, op het punt staat de afgrond in te donderen", vertelt Peter aan het AD. "Dat is zó krom."

Mijnen zegt 'doodmoe' te worden van alle fabels. "En die onwaarheden doen zowel persoonlijk als zakelijk pijn. Verdedigen lijkt zinloos, want niemand lijkt me te geloven."

Consequenties

Tatjana's vriend, die in het Gelderse Varsseveld een kozijnenbedrijf runt, is bang voor financiële consequenties. "Als de negatieve berichten aanhouden, vrees ik dat mijn bedrijf orders gaat mislopen. Als dat ooit gebeurt, is het intriest, maar geen reden om mijn relatie met Tatjana te verbreken. Mijn liefde voor haar gaat voor alles."

Volgens Peter hebben de tortelduifjes al gesproken over samenwonen. "Het klopt gewoon tussen ons. Zelfs zó dat we voorzichtige plannen maken om op termijn te gaan samenwonen."