AMSTERDAM - Op NU.nl elke week een overzicht van de meest actuele roddelbladen Privé, Weekend, Story en Party.

Met daarin deze week dat de Borsato’s zich vervelen, Maxima’s magische kledingwissel, Bastiaans vaderboekje en het saaie huwelijk van Monaco. Kortom: lees mee in de roddelbladen van deze week.

Hup hup, Maxi-truc

Op een dag had prinses Maxima twee afspraken. De eerste liep uit en daardoor reed ze in razende vaart van Amsterdam naar Almere. Toch slaagde ze er in zich ondertussen te verkleden.

Haar beige pakje verruilde ze voor een limoengroen jurkje met bijpassende oorbellen. Party vraagt zich af hoe de prinses deze wisseltruc voor elkaar heeft gekregen.

Verkleedde ze zich in de auto en bezorgde ze de chauffeur de dag van zijn leven? Of maakte ze ergens een pitstop? Ze komen er niet uit en houden het op een knappe goocheltruc.

Het is hier (niet) fantaaastisch

Vorige week schreven we al dat de korte vakantie van de familie Borsato op Ibiza nogal regenachtig uitviel. Maar gezellig was het ook niet bepaald, zien we in Party.

Verveeld liggen Marco en Leontine op hun strandbedden. Beiden zijn vooral druk met hun telefoon. Sms-en, internetten en foto’s maken is het enige dat ze -elk afzonderlijk- doen.

Bij Leontine kan er geen lachje af, Marco probeert nog leuk te doen met dochter Jada en de au-pair. ‘Het is te hopen dat ze thuis in Blaricum wel met elkaar praten’ grapt het blad dan ook.

Bastiaans boekje

‘Heb je geen werk? Schrijf dan over de kinderen’ schampert Weekend. Musicalman Bastiaan Ragas (van Tooske) zit al een tijdje zonder job.

Hij besloot een boekje te schrijven over het vaderschap. ‘Maar je krijgt er wel heel veel voor terug’ is de titel. Weekend moppert dat zo veel BN’ers een slaatje slaan uit het ouderschap.

Anita Witzier, Elle van Rijn en Filemon Wesselink schrijven columns, Tatum Dagelet en Renee Vervoorn een boek over scheiden en koploopster is Daphne Deckers, die al jaren een dikke boterham verdient met haar schrijfsels.

Het blad is voor niks onaardig, want Bastiaans boekje is een succes. Sterker nog: binnen een week is er al een herdruk. Of zouden er van de eerste uitgave expres maar heel weinig exemplaren gedrukt zijn?

Voetballers aan de rol

De voetballers van Oranje hadden een stapavond in Brazilie. En dat zag er erg gezellig uit. Terwijl hun vrouwen thuis zaten, zetten de heren de bloemetjes buiten.

Dansen, beetje flirten, drankje drinken en vooral veel meisjes, die niet weg te slaan waren. John Heitinga was onder de indruk van de boezem van een ronde blondine, Dirk Kuyt werd ‘gesandwiched’ tussen twee dames, Erik Pieters lijkt een kusje te geven en Klaas-Jan Huntelaar grapt met een brunette.

Johnny Heitinga haast zich in Story te vertellen dat er echt niets is gebeurd die avond. De voetballers balen van de foto’s, maar echt, heus, eerlijk waar, het was gewoon gezellig, that’s all.

Problemen met Paay

En dan natuurlijk de column van Patty Brard in Privé. Ze vertelt over het ontstaan van de diva-vete tussen haar, Patricia Paay en Connie Breukhoven. Die is vooral opgeklopt door de media, meldt Patty.

Want recent zaten de drie dames samen te overleggen over een optreden bij De Toppers. Het optreden ketste af op Connie, die problemen heeft met haar kinderen. Voor het geld hoef zij het niet te doen, want, lachte Connie:

'Als ik op deze etage een avond het licht niet aan doe, scheelt me dat 40.000 Euro. Waarom zou ik voor minder in de ArenA gaan staan?’ Wrang dat zowel Patty als Patricia die centen wel heel hard nodig hebben.

Daarom gaan ze samen een programma maken dat S.O.S. Diva gaat heten en waarin de twee mensen financieel te hulp schieten door voor hen een ‘schnabbel’ te doen. Klinkt leuk, we zijn benieuwd.

Saaie prinses Grace

Na de bruiloft van de Britse William en zijn Kate, staat er weer een Royal Wedding op de agenda. Begin juli trouwt Albert van Monaco met zwemster Charlene.

Gek genoeg loopt niemand echt warm voor dit stel. Hij is oud, kaal en niet knap, zij is saai en veel te braaf. Een beetje stabiliteit kan het vorstendom wel gebruiken, want de koninklijke familie wordt ook wel als een circusfamilie omschreven.

Prinses Stephanie heeft kinderen van verschillende mannen, deed het met een acrobaat, heeft tatoeages en is een It-girl op leeftijd. Zus Caroline ligt in scheiding met haar driftige ex Ernst August, maar wil dit niet officieel maken.

En Albert heeft twee buitenechtelijke kinderen van twee vrouwen, maar trouwt nu dus met die brave Charlene. Privé probeert het nog met ‘Charlene de nieuwe Prinses Gracia’ maar nee, ze blijven saai.