AMSTERDAM - Sylvie en Rafael van der Vaart hebben elkaar opnieuw eeuwige trouw beloofd. De twee stapten donderdag in Las Vegas nogmaals in het huwelijksbootje, blijkt uit twitterberichten van Rafael.

"We hebben onze huwelijksbeloften hernieuwd", twittert de voetballer. "Ik ben dol op mijn vrouw."

In een huwelijkskapel in de Amerikaanse gokstad liepen Sylvie en Rafael wederom richting het altaar. De voetballer droeg een zwart pak, zijn echtgenote een kort wit strapless jurkje. Rafael heeft meerdere foto's van de huwelijksvoltrekking op Twitter geplaatst.

Geopereerd

Sylvie gaf eerder in interviews al aan dat ze graag nogmaals zou willen trouwen met Rafael. De 33-jarige voetbalvrouw ging in 2009 door een dal nadat borstkanker werd geconstateerd.

Sylvie werd preventief geopereerd en herstelde. "Ik wil graag nog eens trouwen met Rafael. Hij is mijn motor, mijn hart", vertelde de blondine toen het einde van haar behandeling in zicht was.

Heemskerk

De voetbalvrouw mag zich sinds juni 2005 mevrouw Van der Vaart noemen. Tijdens een extravagante bruiloft in Rafaels geboorteplaats Heemskerk gaven Sylvie en Rafael elkaar voor het eerst het jawoord. Het stel heeft een kind, zoon Damián van 5.