AMSTERDAM - Kate Hudson is in de zevende hemel met haar zwangerschap. Volgens de actrice kun je het gevoel vergelijken met het roken van een jointje. "Zwanger zijn is geweldig. Weet je waar het op lijkt? Op stoned zijn", zegt ze in Marie Claire.

Hudson, die verloofd is met Muse-frontman Matthew Bellamy, had aanvankelijk geen duidelijke plannen om weer zwanger te worden.

"Het was niet zo dat we niet wisten waar we mee bezig waren. Er zijn geen ovulatietesten aan te pas gekomen, we hebben het lot getart en dat heeft gewerkt", zegt de actrice in het tijdschrift.

In Bellamy heeft Hudson een zielsmaatje gevonden. Het was geen liefde op het eerste gezicht, maar de actrice had al wel snel door dat ze de zanger een geweldige man vond.

"Hij was beleefd en onmiddellijk beschermend. En dat is belangrijk voor iemand die zo warrig is als ik."

Zwaar

Hudson geeft toe dat ze eerst nog wel getwijfeld heeft of ze wel toe was aan een nieuwe relatie. "Ik dacht in het begin: Dit gaat zwaar worden. Ben ik bereid om mee te doen? Want het was alweer even geleden dat ik een relatie had gehad en ik was niet op zoek. Maar ik kon niet bij hem wegblijven."

De actrice vindt het fijn dat ze met haar nieuwe geliefde zo goed kan communiceren. "Onze eerste dates bestonden letterlijk uit dagenlang lopen en praten. Dat was heel emotioneel voor mij."

kate hudson
Kate Hudson met haar zwangere buik. Foto: Wenn.com