AMSTERDAM - Hoewel Hugh Hefner slechts een paar dagen voor zijn voorgenomen huwelijk met Crystal Harris door haar verlaten is, is de Playboy-baas een nog grotere vernedering bespaard gebleven.

Het plan was namelijk hem voor het altaar de bons te geven.

Het 25-jarige model, dat onlangs liet weten toch niet te willen trouwen met de 60 jaar oudere Hefner, zou naar verluidt diverse media hebben benaderd om het plan in ruil voor een grote mediadeal van 500.000 dollar door te laten gaan. Ze zou Hugh compleet vernederd op haar laten wachten.

"Crystal wilde Hef voor het altaar in de steek laten. Haar plan was naar het altaar toe te lopen en hem daar te vertellen dat ze er niet mee door kon gaan. Het huwelijk zou gefilmd worden voor een reality special en haar afwijzing zou een sensatie zijn", vertelt een bron aan The New York Post.

"Ze zocht een mediapartner die 500.000 dollar over had voor een exclusief interview over haar actie. Er was wel interesse, maar geen van de aanbiedingen kwam in de buurt van dat bedrag."

Nachtmerrie

Betrokkenen benadrukken echter dat dit plan niet de enige reden was voor Playboy-bunny Harris om het huwelijk af te blazen.

Kristina Shannon, die samen met haar tweelingzus Karissa tegelijk met Harris een relatie kreeg met Hefner voordat hij zijn hart definitief exclusief verloor aan laatstgenoemde, meent dat de blondine klaar was met "het elke avond kijken naar oude klassieke films". Daaraan voegde ze nog toe dat het niet altijd even leuk is om in de Playboy Mansion te wonen.

"Het leven in de Mansion is als een gouden gevangenis. Het lijkt de droom van elke vrouw, maar als je niet exact doet wat Hef zegt, kan het een nachtmerrie worden", onthult ze aan Daily Mirror.

Cover

Overigens zit de Amerikaanse editie van tijdschrift Playboy door het afgeblazen huwelijk nu wel met een foute cover in de maag. Op de cover van de nieuwste editie wordt Harris geïntroduceerd als mevrouw Hefner. Het blad ligt inmiddels overal in de schappen.

playboy crystal harris
Crystal Harris als Mrs. Hefner op de cover van de Playboy.