AMSTERDAM - Hugh Hefner trouwt nooit meer. Daarvan is zijn ex-verloofde, Crystal Harris, overtuigd. Ze blies dinsdag de bruiloft af.

"Ik denk niet dat hij ooit nog trouwt, want hij deed dit meer voor mij dan voor zichzelf. Eigenlijk waren we allebei erg opgelucht."

Er doen veel geruchten de ronde over de breuk van de 25-jarige blondine met haar 85-jarige geliefde. Zo zou Harris met de zoon van Dr. Phil in bed zijn gedoken en zou de blondine haar carrière belangrijker vinden. In een interview met de Amerikaanse radiozender KISS FM ontkent ze de geruchten.

"Ik vond dit gewoon niet de juiste stap voor mij. Maar het was een gezamenlijke beslissing van Hugh en mij. We hebben ook geen ruzie gehad."

Levensstijl

Daarnaast heeft de playmate moeite met de levensstijl van de steenrijke Hefner. "Zijn levensstijl is niks voor mij. Hij heeft constant meerdere vrouwen om zich heen, de echte Playboystijl. Ik moet eerlijk zijn tegen mezelf."

Het huwelijk stond gepland voor zaterdag en zou het derde huwelijk zijn geweest van Hefner. De Playboybaas liet via Twitter weten zaterdag een filmpje te gaan kijken. De 85-jarige was bedroefd om de breuk, maar opgelucht dat ze nog niet getrouwd waren.

Hugh Hefner en Crystal Harris