AMSTERDAM - Joss Stone is erg opgelucht nu de politie twee mannen heeft gearresteerd die de zangeres zouden willen vermoorden.

"Ik wil iedereen bedanken voor de bezorgdheid, maar ik ben helemaal in orde. Ik ga gewoon door met mijn normale leven terwijl de politie haar onderzoek uitvoert", liet de 24-jarige Stone in een geschreven verklaring weten.

De twee mannen werden maandag rond 10.00 uur aangehouden in de omgeving van Stones huis in het Britse graafschap Devon.

Ze hadden onder meer zwaarden en een lijkzak bij zich. Buurtbewoners belden de politie over een verdacht voertuig, waarna agenten de omgeving van de woning doorzochten.

Aanhouding

Vervolgens werden de inzittenden van een rode Fiat Punto aangehouden. "Agenten die zich bezighouden met zware criminaliteit onderzoeken de zaak", verklaart de politie volgens het Amerikaanse entertainmenttijdschrift The Hollywood Reporter.

Een woordvoerder van de zangeres zei eerder al dat Stone niet thuis was ten tijde van de arrestatie. Ze wist wel van de arrestaties en de politie houdt haar op de hoogte van het onderzoek. Het is niet duidelijk waarom de twee mannen de zangeres zouden hebben willen vermoorden.