AMSTERDAM - Bezoekers van de website On Stage hebben het concert van de Jamaicaan Sean Paul van 1 november j.l. in de Statenhal in Den Haag betiteld als slechtste concert van 2003.

Tientallen concertgangers spuiden hun ongerief over de slechte organisatie, het gebrekkige repetoir, de duur van het concert en afstandelijke houding van de Jamaicaan. Sean Paul had in Nederland een hit met Get Busy.

"Deze Jamaicaan kwam pas om 23:17 het toneel op en verdween precies 0:13 zonder enige toegift! Schandalig en zonder enige schaamte!," schreef Marlon. Een echte Sean Paul-fan meldde: "Weet je dat we 1 euro per minuut hebben betaald om naar Sean P. te mogen luisteren?"

Jacinta en Debby waren ook niet tevreden: "Wij vonden het niet normaal dat je 3,5 uur op een artiest moet wachten. En toen Sean Paul er eindelijk kwam, durfde hij maar 30 minuten op te treden zonder toegift! De service in de statenhal was ook niet zo super. Als Sean Paul de volgende keer weer zo laat komt, en zo kort optreedt, dan luisteren we liever thuis naar zijn cd. Die duurt immers even lang. Het geluid in de zaal was ook niet echt ok."

Het beste concert, volgens de bezoekers van de website, was van de Rolling Stones. Op de tweede plaats eindigde Robbie Williams. "Een onvergetelijke avond van de man die ons ging entertainen en dat heeft Robbie Williams gedaan ook en hoe, ik ben er nog van onder de indruk," aldus een bezoeker van de website. Eminem mocht genoegen nemen met de derde plaats.