AMSTERDAM - Victoria Beckham heeft haar goede vriendin Eva Longoria gevraagd peettante te worden van haar nog ongeboren kindje. De Desperate Housewives-actrice zal een grote rol gaan spelen in het leven van de Beckham-dochter.

Beckham verwacht haar vierde kind, de eerste dochter na drie zoons, in juli. Samen met haar man David besloot ze Longoria te vragen als peettante.

“Victoria heeft David gepolst en ze waren het erover eens: Eva moest het worden. Ze voelt zich enorm vereerd”, meldt een vriend van het stel aan de Britse tabloid The Sun.

Victoria Beckham en Eva Longoria raakten bevriend nadat de voormalig Spice Girl in 2007 naar Los Angeles verhuisde. Ze volgde haar man David, die een contract tekende bij het plaatselijke voetbalteam LA Galaxy.

Babyshower

Vorig jaar steunde Victoria Beckham haar vriendin tijdens haar scheiding van basketballspeler Tony Parker. In mei organiseerde Longoria samen met sterrenkapper Ken Paves een babyshower met een roze thema voor de zwangere zangeres en tevens modeontwerpster.

Het evenement vond plaats in het Petit L’Ermitage Hotel in West-Hollywood. Longoria zorgde ervoor dat de locatie versierd was met roze tafelkleden, roze bloemen en roze stoelen.

Na afloop twitterde Victoria dat ze een geweldige dag had gehad en bedankte haar fijne vrienden voor de mooie dag.